Locatie van PIM Marketing Literatuur Prijs 2019

PIM Marketing Literatuur Prijs 2019

26 november 2019 van 17:30 uur 26 november 2019 tot 21:30
Online
Ticket
Prijs
Niet-lid
€ 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

RAI Amsterdam

 • RAI Amsterdam
Europaplein 22
1078 GZ AMSTERDAM

RAI Amsterdam
(Amtrium, entree L)
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt  grenzen... het inspireert! RAI Amsterdam zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. De RAI is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI convention centre in Amsterdam. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,7 miljoen bezoekers tijdens circa 400 evenementen.

Zo bereik je de RAI:

Per trein
De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als je het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.


Per tram, metro en bus
Tram 4 rijdt tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam Centraal en de RAI (halte Europaplein). Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal of van Station Zuid naar RAI Amsterdam. Je stapt uit op het station Europaplein, voor onze deur. Metro 50 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij Station Amsterdam RAI. Vanaf Station Amstel bereik je de RAI met metro 51 (Station Amsterdam RAI), bus 62 (halte Europaplein) of bus 65 (halte Scheldeplein).

Per Auto
Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven. Parkeren kan in P1 of P2 (parkeerkaarten worden bij registratie meegegeven bij de ontvangstbalie).

Vind meer informatie over route en bereikbaarheid op de RAI website

Binnenkort op de agenda

 1. 22 september 2022

  Marketing & Innovatie netwerkborrel

  Meer over dit evenement
 2. 24 november 2022

  PIM Marketing Literatuur Prijs 2022

  Meer over dit evenement