Over PIM Marketing Literatuur Prijs 2021

PIM Marketing Literatuur Prijs 2021

Ook dit jaar reikt PIM de Marketing Literatuur Prijs uit. Welk boek draagt het meest bij aan de vernieuwing binnen het marketingvakgebied? Op 25 november hoor je welk marketingboek de jury verkiest en welke auteur met de prijs naar huis gaat.

De beste marketingboeken van 2021 in één avond? Da’s efficiënt kennis opdoen. PIM reikt dit jaar voor de 19e keer de Marketing Literatuur Prijs uit aan het beste nieuwe marketingboek én beste marketingstudieboek. Ontmoet de auteurs persoonlijk en hoor het verhaal achter het boek. Zowat de leukste PIM-avond van het jaar! Ben je er ook bij?

Eerdere winnaars van de PIM Marketing Literatuur Prijs zijn onder andere:

2020: Eveline van Zeeland - Marketing Design
2019: Gino Van Ossel - Retail - De digitale hysterie voorbij
2018: Ruud Frambach - Doet marketing ertoe?
2017: Rob Beltman - De marketingorganisatie van de toekomst

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00
Online bijeenkomst niet-leden € 99,00

PIM-prijzen
PIM-leden hebben gratis toegang tot de bijeenkomsten. Niet-leden betalen €149,- (excl. BTW) voor een offline bijeenkomst en € 99,- (excl. BTW) voor een online bijeenkomst.

Kosteloos kennismaken
Heb jij of heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst gratis. Vraag Cheryl (cheryl.vilt@pimonline.nl) naar de mogelijkheden.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Deel met anderen