Sprekers bij ONLINE: Making the most out of digital transformation

ONLINE: Making the most out of digital transformation

Over de sprekers

  1. Thomas Plantenga

    Thomas Plantenga

    Thomas Plantenga is geboren en getogen in Nederland. In 2016 vloog Thomas van New York naar Vilnius, Litouwen om zijn kennis te delen met het Vinted-team. Het plan was om vijf weken te blijven, maar zijn retourticket naar New York bleef ongebruikt. In plaats daarvan hielp Thomas Vinted door een succesvolle transformatie en werd hij eind 2017 zelfs CEO van dit online platform voor tweedehands artikelen. Voordat Thomas bij Vinted kwam, werkte hij voor diverse organisaties, waaronder Bookaboat, OLX, Sellit / Wallapop, FJLabs. Hij is een heuse globetrotter, want hij woonde en werkte in zeven verschillende steden, waaronder São Paulo, Buenos Aires, Nairobi, Barcelona en New York.
  2. Wankie Chan

    Wankie Chan

    Wankie Chan is Marketing Director EMEA medium business bij Dell Technologies. Vanuit Dell Technologies ziet ze dat vrijwel alle bedrijven op de een of andere manier bezig zijn met digitale transformatie: de uitdagingen, de worstelingen en de mogelijkheden die bedrijven tegenkomen, maar tegelijkertijd ook de vele innovaties die het met zich meebrengt. Als technologiebedrijf, is het Dells missie om bedrijven te helpen deze digitale transformatie-omslag te maken. Niet alleen op het gebied van technologie, maar ook op het gebied van proces en cultuur. Het is de optelsom van deze drie dingen die uiteindelijk het succes van digitale transformatie bepalen. Dell Technologies maakt zelf ook deze omslag en dat is niet makkelijk. Waar begin je, waar wil je eindigen en hoe doe je dit? Veel bedrijven benaderen de zaken vanuit een technologisch perspectief, maar de technologie is er gewoon. De echte vraag is: wat wil je ermee doen en waar levert jouw bedrijf een bijdrage in?

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Online bijeenkomst niet-leden € 99,00

PIM-prijzen
PIM-leden hebben gratis toegang tot de bijeenkomsten. Niet-leden betalen € 99,- (excl. BTW) voor deze online bijeenkomst.

Kosteloos kennismaken
Heb jij of heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst gratis. Vraag Cheryl (cheryl.vilt@pimonline.nl) naar de mogelijkheden.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Deel met anderen