26 november Workshop Bloggen

29 oktober 2010 om 16:48 door PIM Redactie

26 november Workshop Bloggen

 
p>  

 

26 november geef ik samen met Hogeschool Utrecht docent Peter Verhaagen een workshop Bloggen

In deze workshop leren we heel praktisch hoe je een weblog kunt inzetten in de marketingmix.

 

 

 

We geven een voorbeeld:  

“Aan een verkoopwebsite wordt een weblog toegevoegd als extra service van de onderneming. Via dat weblog wordt  het laatste nieuws gegeven, productinformatie verstrekt, ontwikkelingen en tips gemeld en Q&A en/of een forum gerealiseerd en bijgehouden. Het weblog wordt dan als een soort on-line nieuwsbrief gebruikt.”

Het Platform Innovatie in Marketing organiseert  een drie uur durende workshop , waarin u

-          kennis maakt met allerlei zaken met betrekking tot het inzetten van een weblog voor uw eigen organisatie. In het bijzonder gaat het over soorten blogs (o.m. persoonlijk, product gerelateerd, onderwerp of branche gerelateerd , corporate) en welke doelstellingen daar bij horen;

-          geconfronteerd wordt met een aantal cases die laten zien hoe weblogs daadwerkelijk een positieve bijdrage kunnen leveren aan de media- en middelenmix;

-          uw eigen weblog gaat maken! U wordt verzocht uw eigen laptop mee te nemen.

U ontvangt bovendien na afloop een hand-out, waarin veel bijzonderheden over deze marketingtool zijn opgenomen inclusief een stappenplan voor het maken van een weblog.

Voor wie is de workshop bij uitstek bedoeld: Communicatieprofessionals en marketeers die in één middag alles willen weten over weblogs.

Datum: 26 november, van 14:00 – 17:00 uur (na afloop napraten met een drankje)

Hoofddocent: Olaf Molenaar (Molenaar Online Marketing)

inschrijven  
 
deelnemers

Kosten (€): 
225,00 excl. BTW
Kosten leden (€): 
195,00 excl. BTW
Student (€):
 
Overige informatie:
 
Annulering:
"U kunt tot 3 werkdagen vóór de bijeenkomst schriftelijk annuleren. Wij brengen u hiervoor EUR 25,= annuleringskosten in rekening. Wij maken geen uitzonderingen naar annuleringsargument. Mochten wij vóór die 3 werkdagen geen annulering hebben ontvangen, dan beschouwen wij uw inschrijving als definitief. U kunt schriftelijk wel een - niet al aangemelde - persoon als vervanger aanmelden. Tot 2 weken voor aanvangvan de themasessie houdt PIM 75% van de plaatsen beschikbaar voor haar leden , daarna geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.. Genoemde bedragen zijn excl. BTW"
 

Andere trendrapporten

Ontvang onze laatste events en insights in je mailbox