Locatie van Bouwen aan vertrouwen als merk (ONLINE)

Bouwen aan vertrouwen als merk (ONLINE)

Space to Create

  • Space to Create
Stationsplein 90
3511 ED UTRECHT

Space to Create host de online talkshow in Google Meet.

Over Space to Create
Space to Create heeft het doel om een plaats te bieden waar mensen samen kunnen komen om onbelemmerd op eigen creatieve wijze aan het werk te gaan. Een belangrijke factor van succes is namelijk de omgeving waarin je je bevindt, en dat die je de energie en motivatie geeft om je volledig te kunnen focussen op je doel. Dat doel kan in hun ogen een training zijn, een project, een vergadering of elke andere bijeenkomst. Het geeft space om volledig je gang te gaan.

Opstarten in Google Meet:
Voor het beste bereik gebruik je bij voorkeur de browser Google Chrome. Indien je een andere browser hebt dan is dat geen probleem, je moet dan eventueel een update downloaden die je automatisch wordt aangeboden.

Indien je op de link klikt en de software wil niet starten, probeer het dan door naar de volgende website te gaan: meet.google.com. Log vervolgens in met de code die je voorafgaand aan het event toegestuurd krijgt.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 99,00

PIM-prijzen
PIM-leden hebben gratis toegang tot de bijeenkomsten. Niet-leden betalen € 99,- (excl. BTW) voor deze online bijeenkomst. 

Kosteloos kennismaken
Heb jij of heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst gratis. Vraag Cheryl (cheryl.vilt@pimonline.nl) naar de mogelijkheden.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Deel met anderen