Over Workshop Marketing Automation next step

Workshop Marketing Automation next step

Marketing Automation is inmiddels een containerbegrip geworden. Dat is ook niet verwonderlijk aangezien iedereen er zijn eigen invulling aan kan geven. Afhankelijk van wensen en doelstellingen zijn diverse strategieën mogelijk.
 
Eén van de organisaties die Marketing Automation inzet is Kia Motors Nederland, waar we met deze sessie te gast zijn. Het wordt een praktische sessie waarbij we dieper ingaan op de mogelijkheden van Marketing Automation en we geven tips hoe je dit voor je eigen organisatie kan toepassen. Ook deelt Kia Motors Nederland hun ervaringen met ons. 
 
Bovendien kun je je eigen case voorleggen aan één van de aanwezige specialisten. Indien mogelijk zetten we zelfs de eerste stappen in je marketing software.

De sessie is helaas uitverkocht. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je je aanmelden voor de reservelijst.

Programma van Effectieve Marketing Automation in de praktijk

Op donderdag 23 maart:
16:30 - 16:55 Inloop met koffie en thee
16:55 - 17:00 Welkom door PIM
17:00 - 17:30 Verbeter de relatie met je klant met Marketing Automation, Michael Straathof – CRM strateeg en partner 100%EMAIL
17:30 - 18:00 De successen van Marketing Automation door Kia door Kim Kreber – Director Marketing - Kia Motors Nederland
18:00 - 18:15 Korte break
18:15 - 19:30 Kies je eigen programma
19:30 - 20:30 Borrel incl. kleine hap

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Individueel lid Gratis
Bedrijfslid basis Gratis
Bedrijfslid premium Gratis
Bedrijfslid (oude stijl) € 75,00
Gratis kaart Gratis
Studentenkaart Gratis

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen