Yvonne Nassar neemt rol voorzitter PIM over van Hans Molenaar

Yvonne Nassar neemt rol voorzitter PIM over van Hans Molenaar

16 februari 2017 21:00 - door PIM Redactie - 0 reacties

Yvonne Nassar.jpg


Yvonne Nassar neemt met ingang van 16 februari 2017 de rol van voorzitter Platform Innovatie in Marketing (PIM) over van Hans Molenaar. Yvonne Nassar is als head of marketing & innovation werkzaam bij RAI Amsterdam. Ze volgt Hans Molenaar op, die aftreedt, om zich volledig te kunnen richten op de groei van Beeckestijn Business School. 

 Voorzitter Hans Molenaar: “Na 15 jaar is het een mooi moment om het stokje over te dragen. Ik ben heel blij dat Yvonne deze rol overneemt en samen met het bestuur de toekomst van PIM verder gaat vormgeven. Yvonne is een ervaren marketeer met veel internationale ervaring en kennis van zowel innovatie als events. In mijn ogen een ideaal profiel als voorzitter van PIM.


PIM staat als een huis

Yvonne Nassar: “PIM staat als een huis. We zijn Hans Molenaar ontzettend dankbaar voor de energie die hij al die jaren in PIM heeft gestoken. De organisatie is onder zijn leiding sterk geprofessionaliseerd en inhoudelijk vormgegeven. Hans heeft tijdens zijn voorzitterschap onder andere Marketeer of the Year Award, Marketing Wetenschapsprijs, Marketing Literatuurprijs en ook het Marketing Trendrapport opgezet”. 

Yvonne: “De ambitie van PIM om van Nederland het meest inspirerende marketingland van Europa te maken vind ik ijzersterk. Dit doen wij door marketeers in staat te stellen hun kennis en netwerk te verrijken. En hen uit te dagen hun stem in zowel de organisatie als de boardroom te laten gelden. Als bestuurslid werk ik hier sinds een jaar aan mee. Ik kijk ernaar uit om als voorzitter, samen met het bestuur en de PIM community, onze ambitie waar te maken".

Het PIM bestuur bestaat uit:

  • Yvonne Nassar, head of marketing & innovation RAI Amsterdam
  • Aljan de Boer, strateeg en keynote speaker TRENDSACTIVE
  • Arend-Jan Nijhuis, directeur Blueorangegroup en programma manager SMART Data voor IAK verzekeren
  • Olaf Ouwerkerk, voice of the customer Nederlandse Energie Maatschappij
  • Pascal van Hombergh, marketeer DLL (Rabobank groep)

Bezoekers van de aanstaande kennissessie Versnel je groei: growth hacking, service design & agile op 14 maart kunnen kennismaken met het bestuur. 

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie