Dit zijn de genomineerden voor Marketeer of the Year 2017

Dit zijn de genomineerden voor Marketeer of the Year 2017

7 februari 2017 09:00 - door PIM Redactie - 0 reacties

Op 30 maart reiken NIMA, Adfo Groep, PIM, en MEC de Dutch Marketing Awards uit. Onder leiding van juryvoorzitter Marc van Eck RM heeft de vakjury de finalisten gekozen in de categorieën Start Up, Scale Up, Marketing Company en Internal Branding Company of the year en – natuurlijk - de Marketeer of the Year

De jury koos uit alle inzendingen de drie volgende marketeers:

Jeroen Hubert, Ikea
Hubert heeft bij Ikea laten zien dat marketing niet alleen gaat over het inzetten van mix-elementen, maar dat marketing ook zorgt voor organisatorische aanpassingen - aanpassingen die hebben geleid tot veel meer ‘ownership’, effectiviteit en resultaat. Dat hij in zo’n korte tijd zulke mooie resultaten heeft kunnen laten zien is spectaculair en erg knap.

Thecla Schaeffer, G-Star
De manier waarop deze topmarketeer een business-to-business bedrijf heeft omgebogen naar een business-to-consumer bedrijf, in een sterk concurrerende markt, is indrukwekkend. Het enorme succes met Pharrel: 2016 was háár jaar bij G-Star met geweldige, internationale successen, waaraan heel hard is gewerkt.

Pieter Zwart, Coolblue
Bij Coolblue zit het klantdenken in de genen. De wijze waarop Pieter Zwart al jaren zijn Coolblue op topniveau houdt, de klantbelofte niet alleen waarmaakt maar telkens weet te overtrefen, is ongekend. Alles draait om de glimlach van de klant en dat is de kern van marketing. Een voorbeeld voor Nederlandse marketeers.


De jury bestaat uit de winnaars van voorgaande edities van Marketeer of the Year, en vertegenwoordigers van de organisatoren van de Dutch Marketing Awards.

30 maart aanstaande, tijdens de Dutch Marketing Awards, presenteren de drie genomineerden hun case, en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Die avond worden ook prijzen uitgereikt aan de Marketing Start-up of the Year, Scale-up of the Year, Marketing Company of the Year, Internal Branding Company of the Year en Marketingtalent of the Year.

De top van marketing Nederland is bij dit event aanwezig. Er zijn losse kaarten verkrijgbaar.

Schrijf je hier in voor de Dutch Marketing Awards!
Let op: PIM leden ontvangen €50,-korting op het inschrijfgeld.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie