Sprekers bij Organiseer beweging

Organiseer beweging

04 juli 2022 van 16:00 uur 04 juli 2022 tot 18:30
Ticket
Prijs
Niet-lid
€ 149,00

PIM-leden kunnen kosteloos deelnemen aan de bijeenkomsten. Niet-leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor een offline bijeenkomst of € 99,- (excl. BTW) voor een online bijeenkomst.

Kosteloos kennismaken
Heb jij of heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst gratis. Vraag Cheryl naar de mogelijkheden.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Over de sprekers

 1. Angela Eijlander

  Angela Eijlander

  Directievoorzitter SNS Bank SNS Bank
  Angela Eijlander is sinds dit jaar directievoorzitter van SNS Bank. Ze staat hier aan het roer van de nieuwe koers die draait om aandacht: ‘eerst de mens, dan het geld’. Hiermee wil SNS de sterkste klantrelatie onder de grootbanken verdienen. Angela is een energieke, optimistische en ondernemende leider. Ze is sterk gericht op het behalen van resultaten in combinatie met een mensgerichte stijl.
 2. Jobbeke de Jong

  Jobbeke de Jong

  Directeur Tachles/Auteur Competente mensen, incompetente teams Tachles
  Jobbeke de Jong (1974) is de directeur/oprichter van Tachles: Leiderschap in Samenwerking. En auteur van het boek Competente mensen, incompetente teams. Als opleider en teamcoach heeft zij in de afgelopen twintig jaar al vele professionals, leidinggevenden en teams mogen begeleiden, zowel in het bedrijfsleven als in de zorg en binnen de overheid. De missie van Tachles is om organisaties zich meer bewust te laten worden van de onderstroom, zodat men met behulp van tools samen kan bouwen aan een optimaal inclusief en resultaatgericht werkklimaat. Tachles doet dit door opleidingen in interventiekunde en teamprogramma’s aan te bieden. Alles is gebaseerd op de mix tussen systeemdenken en systemisch werken.
 3. Yousri Mandour

  Yousri Mandour

  Partner Lobster Company
  Yousri Mandour is partner bij Lobster Company. Hij inspireert en begeleidt profit en non-profit organisaties in hun transformatie naar een nieuwe toekomst. Altijd met een blik op vernieuwing, waarbij het verbinden van bewegingen in de marktsituatie met de kracht van de organisatie centraal staat. Yousri verzorgt executive education op o.a. Nyenrode, UvA en Hotelschool The Hague en is co-auteur van ‘De strategie van de kreeft’ en 'Zo vernieuw je je businessmodel'.

Binnenkort op de agenda

 1. 24 november 2022

  PIM Marketing Literatuur Prijs 2022

  BUMA/STEMRA in Hoofddorp
  Meer over dit evenement