Over Organiseer beweging

Organiseer beweging

04 juli 2022 van 16:00 uur 04 juli 2022 tot 18:30
Ticket
Prijs
Niet-lid
€ 149,00

PIM-leden kunnen kosteloos deelnemen aan de bijeenkomsten. Niet-leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor een offline bijeenkomst of € 99,- (excl. BTW) voor een online bijeenkomst.

Kosteloos kennismaken
Heb jij of heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst gratis. Vraag Cheryl naar de mogelijkheden.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Ontwikkel beweging

Als marketeer ontwikkel je nieuwe verdienmodellen, proposities en werkmethodes. Hoe goed je visie ook is, je succes valt of staat met het in beweging krijgen van mensen. Of het nu een individu, een afdeling of het bedrijf is. En daar zit hem de kneep. Een organisatie – maar wellicht kun je jezelf er soms ook op betrappen – neigt vaak terug te gaan naar de oude vorm. Daarom zijn veranderingen in een team of organisatie lastig. Eén van de oorzaken waarom transformaties stuk lopen. Leer tijdens dit event over de theorie voor succesvolle transformaties en hoor praktijkcases met wat goed heeft gewerkt maar ook wat minder goed werkte.

Als eerste spreker zal Jobbeke de Jong aftrappen. Haar expertise op het vlak van systeemdenken en systemisch werken zal ons aan het denken zetten waarom interventies die wij veelal kiezen om verandering te realiseren vaak niet werken. Bilaterale gesprekken, Individuele coaching, kleurentests, ze helpen je niet of slechts inefficiënt je team of organisatie te veranderen. De stelling van Jobbeke is dat je je interventies in moet zetten op het geheel – het totale organisme dat moet veranderen - en niet op het individu. Leidinggeven in transformaties; Jobbeke legt het hoe en waarom uit in haar presentatie.

Vervolgens zullen Yousri Mandour en Angela Eijlander een duo presentatie geven over het realiseren van echte vernieuwing van uit transformatie zoals het zou moeten werken en de soms meer weerbarstige praktijk. Yousri heeft dit vakkundig verwoord in het boek “De strategie van een kreeft’ dat in november 2021 de PIM Marketingliteratuurprijs won en Angela zal putten uit haar praktijkervaring bij Centraal Beheer en nu ook SNS Bank. Meer weten, lees ook het PIM artikel ‘Ontwikkel beweging’.  Tot slot, voorafgaand aan de sessie en na afloop is er voldoende gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en de genoemde sprekers.

Binnenkort op de agenda

  1. 22 september 2022

    Marketing & Innovatie netwerkborrel

    Meer over dit evenement
  2. 24 november 2022

    PIM Marketing Literatuur Prijs 2022

    Meer over dit evenement