Sprekers bij Hoe word je de beste marketeer van Nederland?

Hoe word je de beste marketeer van Nederland?

24 september 2021 van 12:00 uur 24 september 2021 tot 13:15
Online
Ticket
Prijs
Niet-lid
€ 149,00
Online bijeenkomst niet-leden
€ 99,00

Kosteloos kennismaken
Heb jij of heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst gratis. Vraag Cheryl naar de mogelijkheden.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Over de sprekers

 1. Bart Meerdink

  Bart Meerdink

  Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn Business School. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en helpt jaarlijks vele deelnemers en (internationale) bedrijven bij hun digitale strategie.
 2. Boukje Taphoorn

  Boukje Taphoorn

  CMO
  Boukje begon haar carrière als marketeer bij Unilever, waar ze zeven jaar werkte - zowel in Nederland als in het European Brand Center in Londen. Na Unilever is ze gestart bij Wieden + Kennedy in Amsterdam waar ze werkte als zowel Group Account Director en New Business Director, gevolgd door de rol als Strategy Director bij KesselsKramer. Boukje gaf daarnaast 5 jaar leiding aan teams op het gebied van branding en marketing bij Google. In haar meest recente rol bij Google als Integrated Marketing Leader en bestuurslid van Google Nederland, had Boukje de leiding over het team dat verantwoordelijk was voor het laten groeien van toonaangevende merken. Dit deed ze door zich te richten op full-funnel marketingoplossingen - met behulp van data en technologie. Sinds maart 2018 werkt Boukje als Marketingdirecteur (CMO) voor het retail tech platform bol.com. Ze leidt de afdeling Marketing & Shopping bij bol.com en brengt data, technologie en creativiteit hier bij elkaar. Boukje is verkozen tot Marketeer of the Year 2021 in Nederland.

Binnenkort op de agenda kopie

 1. 25 november 2021

  PIM Marketing Literatuur Prijs 2021

  Meer over dit evenement
 2. 12 oktober 2021

  Profijt van purpose

  Meer over dit evenement
 3. 24 september 2021

  Hoe word je de beste marketeer van Nederland?

  Online
  Meer over dit evenement