Over Rondetafelgesprek voor marketeers: ontwikkelingen, marketingvak en PIM

Rondetafelgesprek voor marketeers: ontwikkelingen, marketingvak en PIM

PIM organiseert op 16 juli een online rondetafelgesprek voor marketeers:

Het marketingvak is in beweging. Grote maatschappelijke en economische vraagstukken roepen om structurele aandacht en marketeers kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Toch lijkt het marketingvak juist haar rol als strategievormer te verliezen. Hoe kan marketing weer nieuwe betekenis krijgen en een volwaardige bijdrage leveren als regisseur van waarde? PIM onderzoekt dit en vraagt hiervoor marketeers in Nederland hun mening te geven tijdens een online rondetafelgesprek.

In online break outs gaan we in gesprek over hoe ontwikkelingen worden ervaren, wat de visie is op het marketingvak en de rol daarvan in de organisatie en de maatschappij. Synergie, strategisch adviesbureau in Business for Good, begeleidt deze sessie. Met deze resultaten en ook van ander onderzoek scherpt PIM haar strategie en activiteiten aan.

PIM-voorzitter Yvonne Nassar over marketing betekenis geven: 'Visiegesprekken onderstreepten wat we in internationaal onderzoek ook lezen: marketing verliest de regie over strategie en het vak versplintert. Het lijkt alsof marketeers de grip op hun vak kwijtraken. We nodigen marketeers uit samen en met ons in gesprek te gaan, voor hun organisaties, voor de samenleving en voor zichzelf. Juist nu de ontwikkelingen vragen om urgente oplossingen is de marketingrol belangrijker dan ooit.’

Dit rondetafelgesprek is toegankelijk voor elke marketeer: of je nu PIM-lid bent of niet je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Er is plek voor 50 personen. Meld je snel aan! 

Programma:

12.00 – 12.20 uur Gezamenlijke kick-off

  • Opening door Yvonne Nassar, voorzitter van PIM
  • Gezamenlijke kick-off met Joris van Zoelen en Ariane Roos, partners bij van Synergie:
    Over purpose & inspiratie
    Inzichten visiegesprekken en onderzoeken

12.20 – 13.15 uur: Rondetafelgesprek

  • Rondetafelgesprek in break out groepen
  • Ophalen inzichten uit de break out groepen en sluiting

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid Gratis
Gratis deelname Rondetafelgesprek Gratis

Deelname
Voor deelname aan dit rondetafelgesprek zijn geen kosten verbonden. Deze online sessie is toegankelijk voor elke marketeer: of je nu PIM-lid bent of niet. Kom je er niet uit met aanmelden? Neem contact op met Esther de Swart via esther.deswart@pimonline.nl. 

Deel met anderen