Sprekers bij PIM Trendsessie 2019

PIM Trendsessie 2019

Over de sprekers

 1. Rens Verweij

  Rens Verweij

  Rens Verweij is zijn carrière begonnen bij MEC waar hij na 3 jaar een AMMA award voor ‘Mediatalent van het jaar’ in de wacht sleepte. Inmiddels is Verweij, als Head of Strategy bij VIRTUE, bijna 5 jaar verantwoordelijk geweest voor de strategie achter verschillende nationale en internationale campagnes. In zijn huidige rol als Head of Innovation bij VIRTUE Amsterdam, het creatieve bureau van VICE, is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diensten en innovaties gericht op het bouwen van een business die aansluit bij de manier waarop consumenten echt leven, zowel intern als voor merken. Dit doet hij voor merken als Foot Locker, KLM en Nationale Nederlanden.
 2. Stefan Harzevoort

  Stefan Harzevoort

  Stefan Harzevoort (1985) is strateeg bij digital agency Valtech en bestuurslid bij Platform Innovatie in Marketing (PIM). Hij helpt merken om door middel van technologie sociale en commerciële impact te creëren. Daartoe is zijn motto: People First. Samen met meer dan 5500 digitale innovators wereldwijd helpt hij vooraanstaande merken groeien.
 3. Wiebe Govers

  Wiebe Govers

  Wiebe (32) is bij Lidl Nederland 24 uur per dag bezig met klanten en fans. Als social media specialist converseert hij zowel met goede webcare als met engaging content op een van de grootste Facebookpagina's van Nederland en middels een #perfectfeed op Instagram. Als hij niet met social media bezig is is hij onderweg op zijn racefiets in Crivit Deceuninck - Quick-Step outfit.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen