Locatie van Marketing Literatuur Prijs 2018

Marketing Literatuur Prijs 2018

27 november 2018 van 17:30 uur 27 november 2018 tot 21:30
Online
Jaarbeurs Media Plaza (Utrecht) Truus van Lierlaan 1 UTRECHT
Ticket
Prijs
Niet-lid
€ 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Jaarbeurs Media Plaza (Utrecht)

Truus van Lierlaan 1
3527 KZ UTRECHT

Jaarbeurs in Utrecht is (met een oppervlakte van 100.000 m²) een gekende en vertrouwde locatie voor beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen. Afgelopen jaar ontving de Jaarbeurs 2.291.669 bezoekers en hebben ze 94 beurzen en evenementen georganiseerd. Jaarbeurs is al meer dan 100 jaar een toegankelijke en betrouwbare partner op het gebied van ontmoetingen en heeft voor ieder type bijeenkomst (van 2 tot 100.000 personen) een bijzondere locatie. 

De Marketing Literatuur Prijs 2018 vindt dit jaar plaats bij Jaarbeurs Media Plaza in het Supernovagebied. Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter. Het Supernovagebied staat bekend om haar bijna buitenaardse ambiance: een ruimtelijk design waarmee je letterlijk in een andere wereld belandt. 

Bereikbaarheid en parkeren
Jaarbeurs Media Plaza bevindt zich boven de Jaarbeurs Hallen. Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Voor een bezoek aan Media Plaza adviseren wij je te parkeren op P4. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kun je ook
parkeren op P1 of P3.Voor een volledig en actueel overzicht, route en plattegrond, kijk je het beste op www.jaarbeurs.nl/parkeren.

Navigatie-adres:
Truus van Lierlaan 1
3527 KZ Utrecht

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het hallencomplex van Jaarbeurs.
Eenmaal in het hallencomplex, volg je de borden (via de roltrappen) naar Media Plaza/Supernova.

Binnenkort op de agenda

  1. 22 september 2022

    Marketing & Innovatie netwerkborrel

    Meer over dit evenement
  2. 24 november 2022

    PIM Marketing Literatuur Prijs 2022

    Meer over dit evenement