Over Tech Talk: Klantgerichter met high tech

Tech Talk: Klantgerichter met high tech

Een klantgerichte organisatie worden is knap lastig, volgens Forrester slaagt slechts 13 procent erin, maar bedrijven met een obsessie voor hun klanten profiteren van de sterkste groep. Om tot die elite te behoren, moeten marketeers gebruik maken van de toverdoos der technologie.
Maar weten we welke technologie hot is, en welke not? Hoe zorgen we ervoor dat we de juiste keuzes maken, zonder te neigen naar ‘technology first’?
Deze avond staat in het teken van antwoorden op die vragen, geeft je inzichten in de trends van nu en uitzicht op de disrupties van morgen.
• De technologie en ideologie achter de blockchain
• Competitiever en klantgerichter met agile data en ai
• Immersive conversaties tussen merk en mens
• Connected products & spaces
Met sprekers: Dagmar Heijmans (Partner / Brand Strategy Director, AMP.Amsterdam), Erik-Jan Ginjaar (Algemeen Directeur van Postillion Hotels Nederland) en Bas Touw (Head of Digital B2C Tele2)
  

Programma van Tech Talk: Klantgerichter met high tech

Op dinsdag 11 september:
17:30 - 18:15 Inloop, buffet & VR-demo
18:15 - 18:30 Welkomstwoord PIM en COMM
18:30 - 19:00 Hoe weet ik wie jij bent, als ik je niet kan zien? (Dagmar Heijmans, Partner / Brand Strategy Director, AMP.Amsterdam)
19:00 - 19:30 Hoe maak je van kunstmatige intelligentie een USP? (Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur van Postillion Hotels Nederland) Door Erik-Jan Ginjaar
19:30 - 19:50 Pauze en VR-demo
19:50 - 20:20 De nieuwe conversational service app van Tele2 (Bas Touw, Head of Digital B2C Tele2)
20:20 - 20:25 Afsluiting
20:25 - 21:25 Borrel

Lees meer over het programma

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen