Over Dutch Marketing Awards 2018 ( i.s.m. de Adfo Groep en NIMA)

Dutch Marketing Awards 2018 ( i.s.m. de Adfo Groep en NIMA)

Op 29 maart worden in het KIT | Amsterdam de belangrijkste marketingvakprijzen van Nederland uitgereikt: de Dutch Marketing Awards met als hoogtepunt de bekendmaking van de Marketeer of the Year.

Deze feestelijke avond staat onder leiding van Marijke Roskam (BNR) en biedt naast ontmoetingen met vakgenoten en succescases ook een mooi inhoudelijk programma.

Tijdens het programma van de DMA18 worden de 3 finalisten voor MOTY18 op het podium aan de tand gevoeld over hun visie op het marketingvak en welke learnings zij aan het publiek mee kunnen geven. Zelf een prangende vraag? Als bezoeker kan je ook vragen inzenden.

Programma van Dutch Marketing Awards 2018 ( i.s.m. de Adfo Groep en NIMA)

Op donderdag 29 maart:
17:30 - 18:00 Ontvangst
18:00 - 20:00 Walking dinner
20:00 - 22:00 DMA 2018 uitreiking
22:00 - 23:45 Netwerkborrel

Lees meer over het programma

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden bedraagt € 129,- excl. BTW (kies voor abonnee/leden ticket). Niet-Leden betalen € 149,- excl. BTW voor de bijeenkomst.

Schrijf je hier in.

Nieuw!
Word vriend van de Dutch Marketing Awards!
Draagt jouw organisatie het marketingvak een warm hart toe en wil je samen met ons het vak vieren? Word dan Vriend van de Dutch Marketing Awards en neem je hele team mee!Vrienden ontvangen 5 tickets voor de Dutch Marketing Awards (regulier tarief €149 per ticket). Daarnaast vermelden we het logo van jouw organisatie op deze website, op het al het eventmateriaal en in de bedankadvertentie.

Boezemvrienden ontvangen 10 tickets voor de Dutch Marketing Awards. Daarnaast vermelden we het logo van jouw organisatie op deze website, op al het eventmateriaal en in de bedankadvertentie. Ook mag je een insert toevoegen aan de goodiebag. Vrienden betalen slechts €89 (excl. BTW) euro voor extra tickets.

Lees verderDeel met anderen