Over In bed met Koninklijke Auping: over customer experience en circulair ondernemen

In bed met Koninklijke Auping: over customer experience en circulair ondernemen

Naast gezond eten en voldoende bewegen is goed slapen trending topic. De energieke experts van Koninklijke Auping weten dat al sinds 1888. Customer experience bij dit Nederlandse familiebedrijf gaat over meer dan alleen het maken van bedden en matrassen op klantorder. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in de ICT-infrastructuur, nieuwe Auping Plaza’s en merk- en productinnovatie.

Auping zet in op een toekomstbestendige strategie en wil een consistente klantbeleving creëren die altijd en overal voelbaar is. Door de lancering van de eigen webshop voor bedtextiel en accessoires is een eerste zichtbare stap in deze omnichannel richting gezet. Na een kijkje in de innovatieve en duurzame productielocatie in Deventer waar vakmanschap wordt gelinkt aan tools uit smart industry zoals robots, horen we alles over de nieuwe customer experience aanpak. En hoe circulaire bedrijfsvoering bijdraagt aan de klantbeleving.

Binnenkort maken we bekend welke tweede organisatie op het podium staat en hun customer experience learnings met ons deelt op 14 november.


Programma
14.15 - 14.45 Ontvangst
14.45 - 15.00 Welkomstwoord door Koninklijke Auping en PIM
15.00 - 16.00 Rondleiding door de productielocatie
16.00 - 16.30 Customer Experience bij Auping (Joris Broekmans, Directeur Customer Experience bij Koninklijke Auping)
16.30 - 17.00 Binnenkort maken we bekend welke tweede organisatie op het podium staat en hun customer experience learnings met ons deelt
17.00 - 18.30 Netwerkborrel met warme snack

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen