Sprekers bij Customer Experience met impact

Customer Experience met impact

Over de sprekers

  1. Joris Broekmans

    Joris Broekmans

    Joris Broekmans (1977) is Directeur Customer Experience bij Auping. Broekmans is binnen Auping onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie - nationaal en internationaal - op het gebied van digital, e-commerce, CRM en (store)format. Hij draagt daarmee bij aan de internationale omzetgroei-ambitie en het verbeteren van de klantervaring via alle (digitale) kanalen. Broekmans werkte hiervoor als Global head of digital & CRM bij Unilever Food Solutions en als Senior Marketeer bij KPN.
  2. Luc Salomons

    Luc Salomons

    Luc Salomons is Manager Customer Service bij Drukwerkdeal.nl. Na ruim 10 jaar in Marketing & Communicatie functies te hebben gewerkt o.a. bij TNT Express, staan de laatste 10 jaar van Luc’s werkende leven vooral in het teken van Customer Service. Als Klantgerichte bouwer en Investor in People is hij voortdurend op zoek naar een perfect samenspel tussen People Empowerment, Operational Excellence en Customer Experience. Meerwaarde creëren uit klantcontact is het doel en dit beperkt zich zeker niet alleen tot de afdeling Customer Service! Bij Drukwerkdeal.nl gaat het om: Kwaliteit. Snelle levering. Persoonlijke service. Het zijn waarden waar we bij Drukwerkdeal.nl heilig in geloven. Net dat stapje extra doen. Want drukwerk is zoveel meer dan een beetje inkt op papier. Het is een manier van vertellen. Jouw verhaal. Jouw unieke product. En dus wil je niets aan het toeval overlaten. “Laat zien wie je bent!”

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen