Over Versnel je groei als marketeer: growth hacking, service design & agile

Versnel je groei als marketeer: growth hacking, service design & agile

Gedurende deze sessie nemen we jou mee in de nieuwe marketing organisatie. Hierin passen nieuwe organisaties/ motivatiemodellen/ rollen en methodieken. Maak kennis met nieuwe rollen als Growth Hacker, Data Scientist en methodieken als Service Design en Account Based Marketing.

Maar wat is growth hacking precies? Volgens Esther Dalkmann (Head of content van Growth Tribe) is Growth Hacking  “een proces van snel op elkaar volgende experimenten die een scala van marketing kanalen gebruikt om de meest effectieve manier te vinden om bedrijven te laten groeien. Het is een manier van denken, een visie".

Bezoekers van deze sessie ontvangen bovendien gratis het boek 'De Marketingorganisatie van de Toekomst’ van Rob Beltman. Volgens Eric Van Arendonk RM "een vernieuwend boek over de vraag hoe je als marketingafdeling een optimale bijdrage kan leveren aan de ordernemingsdoelstellingen.”, terwijl Sjors van Leeuwen het prijst als “een degelijk boek met inzichten en handvatten voor je eigen zoektocht. Gezien het belang van het onderwerp een aanrader voor iedereen die nadenkt over of bezig is met de marketingorganisatie van de toekomst.” Het boek is genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2017.

Programma van Versnel je groei: growth hacking, service design & agile

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen