Sprekers bij Corporates en startups; het ideale huwelijk?

Corporates en startups; het ideale huwelijk?

Over de sprekers

 1. Harrie Vollaard

  Harrie Vollaard

  Harrie Vollaard (1972) is hoofd Innovatie bij de Rabobank. Met zijn team analyseert hij (IT) trends en vertaalt deze in nieuwe mogelijkheden voor de bank en haar klanten. Hij was betrokken bij Mobiel Bankieren en is initiatiefnemer van het partnership in Startup Bootcamp Fintech.
 2. Janneke van den Heuvel

  Janneke van den Heuvel

  Janneke begon haar eerste Startup direct na haar opleiding marketing/communicatie. Haar drijfveer is het vinden van een ‘market fit’ voor de producten die ze zelf creëren. De lessen die vorige startups hebben gebracht gebruikt ze om TryLikes tot een groot succes te maken. Van haar co-founder Steven heeft ze de liefde voor tech ontwikkeld. Ze is hard op weg om een ‘ware geek’ te worden.
 3. Ruud Hendriks

  Ruud Hendriks

  Ruud Hendriks is co-founder van Startupbootcamp, een accelerator die jaarlijks in 9 landen en 11 steden 140 startende ondernemingen intensief begeleidt. Hij is ook mede-oprichter van Innoleaps, een zusterbedrijf van Startupbootcamp dat grote bedrijven als Philips, Vodafone en ING helpt te innoveren en sneller te groeien. Ruud Hendriks is een van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland. Hij schreef de business plannen voor o.a Sky Radio, Radio 10, RTL4 en RTL5. Ruud was de eerste programmadirecteur van RTL Nederland.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-lid € 149,00

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen