Sprekers bij Succesvol starten met marketing automation

Succesvol starten met marketing automation

Over de sprekers

  1. Frans Klerx

    Frans Klerx

    Frans houdt van saaie producten en diensten. Die hebben marketing namelijk het hardst nodig. In 2004 startte hij na zijn studie een gevelreinigingsbedrijf en voegde hier later een schoonmaakbedrijf aan toe. Beide soorten diensten zijn low interest producten, maar met de juiste marketing wist hij het bedrijf uit te bouwen tot een succesvolle onderneming met 225 medewerkers. In 2015 verkocht hij zijn aandelen en is hij fulltime gaan doen wat hij het leukst vindt: marketing voor saaie producten. Hij is nu verantwoordelijk voor de marketing van Pulse Business Solutions. Dit is een Microsoft-partner die ERP-software levert en implementeert. Saai genoeg voor Frans om hier iets moois van te maken op marketing-gebied. En dit verhaal wil hij graag met jullie delen.
  2. Sharen Murnaghan

    Sharen Murnaghan

    Sharen Murnaghan is one of Hubspot Global’s top sales achievers. With over 20 years’ experience in traditional print and digital media, Sharen help’s companies grow by achieving predictable, measurable and improvable ROI from the marketing and advertising services they provide. Sharen is part of the team that has built Hubspot international from 12 employees to over 200. She is an Inbound Marketing evangelist, business strategist, a sales coach and mentor.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De toegang voor Leden van PIM is gratis, Niet-Leden betalen € 149,- (excl. BTW) voor de bijeenkomst.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang de bijeenkomst willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PIM? Dan is je eerste bezoek aan een bijeenkomst kosteloos. Via kim.vanderwel@pimonline.nl kun je vragen naar de mogelijkheden.

Deel met anderen