Blog

Blog

 1. Dutch Marketing Awards 2021

  22 april 2021 - door PIM Redactie - 0 reacties

  VodafoneZiggo is Marketing Company, Boukje Taphoorn Marketeer of the Year

  Amsterdam 22-04-2021 - Donderdagavond zijn de bedrijven en personen die vorig jaar in Nederland de grootste marketingprestatie hebben geleverd, beloond met een Dutch Marketing Award. VodafoneZiggo werd door de vakjury bekroond tot Marketing Company of the Year. Boukje Taphoorn, Chief Marketing Officer van Bol.com, is uitgeroepen tot Marketeer of the Year.

  Lees meer over "Dutch Marketing Awards 2021"

 2. Marketinglessen uit het coronatijdperk

  19 april 2021 - door PIM Redactie - 0 reacties

  Of jouw business nu instortte of opleefde, elke marketeer heeft zich razendsnel moeten aanpassen toen in maart 2020 de eerste lockdown werd afgekondigd. En die duurde en duurde, langer dan we hadden durven vrezen. Hoe hebben marketeers deze periode benut? Welke kansen biedt zo’n tijd? En wat als alles weer opengaat? PARK NOW Group en audio agency AIRBORNE bieden interessante inspiratie.

  Lees meer over "Marketinglessen uit het coronatijdperk"