PIM zoekt freelancer: Marketing & Event coördinator (8 tot 10 uur per week)

PIM zoekt freelancer: Marketing & Event coördinator (8 tot 10 uur per week)

Platform Innovatie in Marketing (PIM) zoekt een Marketing & Event coördinator met een marketinghart en affiniteit met innovatie.

12 september 2019 om 19:36 - door PIM Redactie - 0 reacties

Van Nederland het meest inspirerend marketingland van Europa maken, dat is de missie van PIM. Het kennisnetwerk op het raakvlak van marketing, innovatie en technologie stelt marketeers in staat hun kennis en netwerk te vergroten.

Jaarlijks organiseert PIM 6-8 kennissessies rondom innovatie in marketing. Daarnaast publiceren we trendrapporten en reiken we awards uit, waaronder de ‘PIM Marketing Literatuur Prijs’ en de ‘Marketing Thesis Award’. Ook is PIM samen met NIMA en Adformatie verantwoordelijk voor de ‘Dutch Marketing Awards’.
Het bestuur van PIM bestaat uit 6 vrijwilligers. Het team bestaat verder uit freelancers die zich meerdere uren per maand inzetten.

Wat je gaat doen als Marketing & Event coördinator:

Je voert onze kennissessies en andere events (van A tot Z) zelfstandig uit. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het opstellen van draaiboeken, de afstemming met en aansturing van betrokken partijen en bent eerste aanspreekpunt op locatie tijdens onze events.
Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leden, partners, leveranciers, freelancers en de bestuursleden. Je werkt met hen samen aan de missie van PIM.

Bovendien:

- Stel je in overleg met het bestuur de jaarplanning op en bewaak je het overzicht
- Ben je verantwoordelijk voor de werving en zichtbaarheid van onze events
- Onderhoud en bouw je proactief mee aan ons netwerk
- Schrijf en redigeer je content voor websites
- Ben je verantwoordelijk voor contentbeheer van de website
- Denk je mee over de programmering en activiteiten van PIM
- Voer je, zelfstandig of met anderen, marketingwerkzaamheden uit zoals mailings, website optimalisatie, social media inzet
- Ben je de rechterhand van onze bestuursleden
PIM vergadert eens per maand ‘s avonds via een conference call (45 minuten) en organiseert eens per kwartaal een fysieke dinerbijeenkomst (2,5 uur). Tweemaal per jaar werken we tijdens strategiemiddagsessies aan vernieuwing, onze programmering en ideeën om onze missie te bereiken.

Dit breng je mee:

- Je hebt een HBO / WO achtergrond
- Je krijgt energie van marketing en innovatie
- Je hebt ervaring met het organiseren van events
- Je hebt ervaring met het schrijven van marketingteksten en online contentbeheer
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Je bent zelfstandig, klantgericht en accuraat
- Je bent een kei in plannen
- Je bent bereid om (incidenteel) buiten kantoortijden te werken
- Bij voorkeur beschik je over een eigen werkplek (je kunt vanuit huis werken)

Dit kun je van ons verwachten:

We bieden je een uitdagende, zeer flexibele baan met veel vrijheden en ruimte voor eigen inbreng. Buiten de events om, die meestal tussen 16.30u en 21u plaatsvinden, kun je je werktijden zelf indelen.
We zetten ons samen in voor het marketingvak, inspireren elkaar en hebben lol met elkaar. We laten je graag zien welke ontwikkelingen in marketing gaande zijn. En leren ook graag van jou.

Interesse? 

Je motivatie en CV kun je mailen aan Kim van der Wel, onze huidige Marketing & Event coördinator via kim@pimonline.nl. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen: tel. 06 507 375 16

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie