PIM zoekt CFO: penningmeester in bestuur (2,5 uur per week)

PIM zoekt CFO: penningmeester in bestuur (2,5 uur per week)

Heb jij de ambitie om finance en marketing dichter bij elkaar te brengen?

22 mei 2019 om 09:23 - door PIM Redactie - 0 reacties

Platform Innovatie in Marketing (PIM) zoekt een CFO, financieel directeur of ambitieuze financiële senior professional met een marketinghart en affiniteit met innovatie. Iemand die de eigen financiële kennis graag wil inzetten als penningmeester voor PIM. En die mee wil helpen om het financiële vak en het marketingvak dichter bij elkaar te brengen, met als doel om gezamenlijk meer impact te hebben. Er zijn genoeg bruggen te bouwen, zoals met een visie op waardecreatie, door het kwantificeren van marketing en met ontwikkelingen op het gebied van customer-lifetime-value.


De missie van PIM? Van Nederland het meest inspirerend marketingland van Europa maken. Het kennisnetwerk op het raakvlak van marketing, innovatie en technologie stelt marketeers in staat hun kennis en netwerk te vergroten. Jaarlijks organiseert het zes tot acht kennissessies rondom innovatie in marketing. Daarnaast publiceert PIM trendrapporten en reikt het awards uit, waaronder de ‘PIM Marketing Literatuur Prijs’ en de ‘Marketing Thesis Award’. Ook is PIM samen met NIMA en Adformatie verantwoordelijk voor de ‘Dutch Marketing Awards’.

Het bestuur van PIM bestaat uit zes vrijwilligers. Tot het team behoren daarnaast freelancers (marketingcoördinatie, contentcreatie, administratie, financiën) die zich meerdere uren per maand inzetten voor PIM.


Wat je gaat doen als penningmeester:

- Je neemt initiatieven, coördineert en houdt overzicht over de financiën van de vereniging en stichting. Hierover communiceer je goed met de andere bestuursleden.
- Je stelt de jaarbegroting op en bewaakt de uitgaven en inkomsten (leden- en sponsorgelden).
- Je stelt de jaarrekening en het halfjaarbericht op.
- Je zorgt voor de aansturing van de boekhouding en financiële ledenadministratie (verzorgd door een freelancer).
- Je bent het aanspreekpunt voor de enkele leveranciers die PIM heeft (bijv. website, provider, sociale campagnes).
- Je hebt de rol van Data Privacy Officer.
- Je denkt mee over de programmering en activiteiten van PIM.
- Je helpt mee om PIM’s missie te bereiken.
PIM vergadert eens per maand ‘s avonds via een conferencecall (45 minuten) en organiseert eens per kwartaal een fysieke dinerbijeenkomst (2,5 uur). Tweemaal per jaar werken we tijdens strategiemiddagsessies aan vernieuwing, onze programmering en ideeën om onze missie te bereiken. We hopen je zo nu en dan ook bij de kennissessies te zien.

Dit breng je mee:

- Je bent werkzaam als CFO, financieel directeur of bent een ambitieuze financiële senior professional.
- Bestuurservaring als penningmeester is een pre.
- Je bent accuraat, klantgericht en proactief.
- Je bent een kei in plannen en organiseren en een echte teamplayer.
- Je hebt affiniteit met marketing en innovatie.

Dit kun je van ons verwachten:

We zetten ons samen in voor het marketingvak, inspireren elkaar en hebben lol met elkaar. We laten je graag zien welke ontwikkelingen in marketing gaande zijn en leren graag van jou hoe marketing meer kan betekenen voor finance.
Samen met de voorzitter en de secretaris maak je onderdeel uit van het statutaire dagelijks bestuur van de vereniging en de stichting. Je ontvangt een onkostenvergoeding, inclusief reiskostenvergoeding.

Interesse? 

Je motivatie en liefst ook cv kun je mailen aan Kim van der Wel, marketingcoördinator PIM via kim@pimonline.nl. Bij vragen kun je telefonisch contact met haar opnemen via 06 507 375 16.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie